Jdi na obsah Jdi na menu
 


Něco málo o letošní klubové výstavě

3. 5. 2013

Letošní speciálka našeho klubu  se měla konat ve výstavní hale Budišov. Bohužel z ekonomických důvodů jsme na stávající podmínky nemohli přistoupit, a proto se bude konat v areálu ZO ČSCH Blatná. Další informace podáme na členské schůzi, touto cestou bych Vás rád informoval o průběhu příprav naší výstavy.

Výstava se uskuteční dne 12. října 2013. Zvířata bude potřeba dopravit na výstavu nejpozději v sobotu 12. října do 8°° hodin. Následně proběhne posuzování s přístupem veřejnosti. Budou uděleny čestné ceny a vyhodnoceni šampióni klubu. Katalogy budou zhotoveny v průběhu výstavy s aktuálními výsledky. V sobotu od 15°° hod. by proběhla schůze klubu s občerstvením a později s volnou zábavou. Výstava bude končit v sobotu v 18.00 hod.

Pořadatelé zajistí pro všechny, kteří budou mít zájem o ubytování, nocleh v ubytovně, vzdálené 100 metrů od areálu, ve dvou-  a třílůžkových pokojích. Krmení po celou dobu výstavy zajistí pořadatelé. Na závěr bych rád popřál všem chovatelům našeho klubu hodně zdařilých odchovů v letošním roce, abychom měli co ukázat návštěvníkům.

Důležité upozornění pro členy klubu:

Připravte se prosím na otevřenou diskuzi ohledně konání dalších našich speciálních výstav. Výbor klubu je v jednání s dalším klubem, který má zájem pořádat svoje speciální výstavy ve spolupráci s námi. Podrobnější informace budou řečeny přímo na místě. 

Přihlášky s počtem kusů a žádosti o noclehy adresujte př. Miroslavu Vaněčkovi do 26. 9. 2013.

 

Na Vaši účast se těší

VÝBOR KLUBU KRÁLÍKŮ Ku-R-Si