Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výstavy a akce

Příspěvky

Něco málo o letošní klubové výstavě

3. 5. 2013

 

blatna_log.gif

Letošní speciálka našeho klubu  se měla konat ve výstavní hale Budišov. Bohužel z ekonomických důvodů jsme na stávající podmínky nemohli přistoupit, a proto se uskuteční v areálu ZO ČSCH Blatná.

 

Vítáme dva nové členy!

16. 1. 2013

i_love_rabbits.jpg

S novým rokem posílili náš klub dva noví přátelé: oba chovají králíky plemene ruský černý, oba jsou z Přerova. Vítáme mezi námi pány Jaroslava Indráka a Pavla Trefilka, přejeme jim hodně úspěchů v chovu a těšíme se na společná setkávání! (Kontakt na př. Indráka a př. Trefilka naleznete v rubrice "Členové".)

 

10. zemská klubová výstava Durynska

7. 11. 2012

Autorem příspěvku je př. RNDr. Jiří Břoušek,

k článku se vztahuje i stejnojmenné fotoalbum

Ve dnech 3. a 4. 11. 2012 jsem na pozvání přítele chovatele kuních králíků z Durynska navštívil jejich 10. „Thüringen Clubschau“.  Hlavním cílem mé cesty bylo vyzvednutí páru siamských žlutých, které mi laskavě zajistil známý specialista na tato plemena a autor odborných publikací, Joachim Kapp. Dovolte proto několik poznámek a informací k výstavě, která je každoročním svátkem durynských chovatelů.

 

 

Přihláška na speciálku Blatná 2012

29. 8. 2012

Vážení přátelé,

v příspěvku naleznete náhled přihlášky na letošní klubovou výstavu. Jsou v něm uvedeny podmínky účasti, veškeré informace o čase a místě konání a rovněž kontakt na př. Miroslava Vaněčka, který celou akci organizačně zaštiťuje.

Technické parametry našeho webu bohužel neumožňují stahování či tisk souborů, takže příspěvek berte pouze jako informaci a přihlašujte se prosím tradičními způsoby. Pozor, uzávěrka přihlášek je již 30. září!

Přejeme Vám krásný závěr léta a těšíme se na řijnové setkání v Blatné.

 

Přivítali jsme nového člena!

10. 6. 2012

brousek.jpgZačátkem června rozšířil naše řady nový člen, přítel Jiří Břoušek (na snímku) z valašské Vidče (ZO Zašová). S chovem sice teprve začíná, ale jde na to zgruntu a metodicky, jak se můžete přesvědčit z fotografie, kterou již přispěl do fotoalba "Naše chovy". Vítáme jej v klubu a těšíme se na přátelskou spolupráci!

 

Nové snímky ve fotoalbu "Naše chovy"

22. 3. 2012

Aktuální záběry ze svých kotců poslal př. Míra Vaněček. Děkujeme a vyzýváme ostatní členy klubu, aby se pochlubili také! (Do fotoalba "Naše chovy" vstupujte z menu vlevo.)

 

Srdečný pozdrav z Lysé nad Labem

2. 2. 2012

blaha_kulanda--535x357-.jpg

...posílají členové klubu, přátelé

Standa Kulanda a Pepa Bláha.

Více se dozvíte v příspěvku.

 

Plán výstav pro rok 2012 v okr. Česká Lípa

23. 1. 2012

 

ceska_lipa.gif

   

   Přehled plánovaných výstavních akcí

   svého domovského okresu

   připravil přítel Stanislav Kňobort.

   Čtěte dále v příspěvku.

 

Výsledky speciálky 2011

18. 10. 2011

 

rc--1-0--95-0-b.--pr.-vanecek.jpg

Uplynulý víkend proběhla ve výstavní hale v jihomoravských Velkých Pavlovicích speciální výstava našeho klubu spolu se speciálkou králíků anglický strakáč. Výsledkovou listinu naší části soutěže naleznete dále v příspěvku. Vaší pozornosti doporučujeme také fotoalbum Speciální výstava Velké Pavlovice 2011.

 

Klubová speciálka Velké Pavlovice 2011

18. 9. 2011

 

velke_pavlovice.jpgLetošní speciální výstava

se poprvé uskuteční v areálu ČSCH 

VELKÉ PAVLOVICE 

ve dnech 15—16. října

Přihlášky posílejte prosím na emailovou adresu

př. Jaroslava Přibyla:

jara.pribyl@seznam.cz 

Uzávěrka přihlášek je 22. 9. 2011